NordanSmak och säkerhet vid betalningar
Pay&Reads betalningsplattform som används av NordanSmak har SSL-certifikat för kryptering av känsliga uppgifter. Dina kortuppgifter skyddas av 128 bitars SSL-kryptering. Trots att butiken själv saknar SSL-certifikat löses krypteringen genom att inga känsliga uppgifter skickas inom butiken.
Kortuppgifterna matas in i ett formulär på Pay&Reads säkra server, och skickas inom Pay&Reads betalsystem med 128 bitars SSL-kryptering. Inga kortuppgifter hanteras av butiken, och Pay&Read sparar inte dessa uppgifter i sitt betalsystem.
När kortuppgifterna är mottagna, och kryptering inte längre är nödvändig får användaren återvända till butiken - då kan en varning visas om att man kommer till en osäker sajt. Detta är helt i sin ordning och innebär ingen säkerhetsrisk, alla känsliga uppgifter är då redan hanterade.
 
Betalning med kort
NordanSmak accepterar betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Matercard och Diners.
Alla köp kopplas till Pay&Reads www.pay-read.se säkra betalserver vilket betyder att Din kortinformation endast går till Pay&Read och inlösande bank.
Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. www.nordansmak.se får aldrig ta del av denna kortinformation vilket ökar säkerheten för dig som kund.

Betalning med Direktbank
Vi accepterar betalningar från Swedbank samt Handelsbanken.
 
Vill Du anmäla fel
Kontakta Pay&Read:s support

Vill du veta mer om vår säkerhet vid betalningar
Gå till: Pay&Read om säkerhet