I NordanSmaks webButik kan Du antingen handla fritt i Butiken eller så kan Du beställa färdiga Kassar med Grönsaker, Frukt och tillaganingstips med ingredienser till färdiga måltider.
 
I webButiken är de Ekologiska Närproducerade produkterna prio ett, tätt följt av andra närproducerade varor. Därefter vill vi slå ett slag för KRAV-certifierade och andra Ekologiska svenska livsmedel. Men i NordanSmaks webButik hittar du också utländska ekologiska varor.
 
VeckoKassar är NordanSmaks flaggskepp. Vi kommer under våren 2011 att utvidga VeckoKasseverksamheten med recept och ingredienser till fem måltider varje vecka.
Dagens VeckoKasseverksamhet marknadsförs över NordanSmaks blogg  och med Nyhetsbrev till över 700 e-postadresser. Här kan Du beställa Nyhetsbrevet!
 
Varorna läggs i ”Varukorgen” och betalas över webButikens betalningsfunktion. De levereras därefter med Bussgods i hela Norrbotten och med NordanSmaks egna elbil i centrala Luleå. Du kan också hämta Din leverans i NordanSmaks butik på Stationsgatan 25 i Luleå.
Vi levererar också till övriga Sverige, Europa och hela världen med Bussgods och andra logistikföretag.
 
WebButiken är alltid öppen, året runt!
Telefon till webButiken 070-362 30 18
WebButiken
NordanSmaks butik på Stationsgatan 25 i Luleå har en brett och växande sortiment av både Närproducerade, Ekologiska, Rättvisemärkta och GMO-Fria produkter.
 
I Butiken finns mejerivaror och ett åretruntsortiment av Ekologisk Frukt och Grönt. Men vi har också ett stort urval av kryddor, pasta, mjöl och flingor samt en himla massa konfekt, som choklad och godis med bärsmak från Norrbotten.
 
Butiken är öppen varje vardag mellan 11 – 18
Telefon till butiken 0920-106 72  
Butiken på Stationsgatan 25
Sedan 1 september hyr NordanSmak ”Butiken Bredvid”, en lokal i två plan. Till att börja med öppnar vi Saluhall med försäljning av lokalodlade grönsaker samt ett enkelt café.
När säsongen för lokalgrönt  är slut planeras en Juice- och smootiebar med mackor och ev ”dagens soppa”. Allt ska vara närproducerat och / eller ekologiskt.
 
Vi vänder oss också till lokala hantverkare och livsmedelsproducenter för att de ska hyra in sig under kortare eller längre tid på vårt NordanTorg.
 
NordanTorget är öppet ons, tors, fredagar mellan 12 – 18
Telefon till butiken 0920-106 72
För att hyra ”Torgplats” kontakta Per 070-362 30 18
eller skicka ett e-brev till Boka plats
 
NordanTorget
NordanSmak levererar Ekofrukt på Jobbet. Två dagar i veckan – måndag och onsdag, kör vi ut Ekofrukt till olika arbetsplatser i Luleåområdet. Företagen bestämmer vilken mängd frukt de vill ha på måndagar och om, och vilken mängd de vill ha på onsdagar. Frukten som levereras med NordanSmaks klimatsmarta el-Lastbil faktureras varje månad.
 
Ekofrukt på Jobbet kan beställas.... över webbutiken eller genom att kontakta Per 070-362 30 18, men det går också att skicka ett e-brev till Ekofrukt!
 
Ekofrukt På Jobbet
Sedan starten av butiken har NordanSmak i flera omgångar planerat en verksamhet som: ”Gör det enkelt för kunden att handla Närproducerat och Ekologiskt…”. Just nu är en större kylbox till elbilen på G, men även en cykel-, promenadkärra med kylbox är redan färdig att användas. Gerillagrönsker: – Stanna till! – Sälj som bara den! – Packa ihop och kööör!

Vill Du att NordanSmak ska komma till ditt bostadsområde, kontakta Per 070-362 30 18, eller skicka ett e-brev till Till Mitt Bostadsområde!
 mailto:handla@nordansmak.se?subject=Till%20Mitt%20Bostadsomr%C3%A5de!shapeimage_1_link_0
GårdsFörsäljning
NordanSmak har sedan ett år fungerat som grossist åt två mindre landsbygdsbutiker, Vittjärvs lanthandel och STF:s butik i Abisko. 
I samarbete med Wallers Grönsaksland och GJ Offset har också ett system för prenumeration på grönsaker och andra närproducerade och ekologiska livsmedel startat under hösten 2010 i Kalix kommun. 

Vill Du att NordanSmak ska leverera Närproducerat, Ekologiskt, Rättvisemärkt och GMO-Fritt till Din butik, kontakta Per 070-362 30 18, eller skicka ett e-brev till Till Min Butik!
 

mailto:handla@nordansmak.se?subject=Till%20min%20Butik!mailto:handla@nordansmak.se?subject=Till%20Min%20Butik!shapeimage_2_link_0
SmåGrossist